Summer vibes

_MG_2679

Hei dere:)
Ikke bare har de  varme sommernettene kommet, men nå tilbyr også været oss og gå med bare bein og kjenne solen varme huden også. Sommeren er min favorittårstid. Og jeg har alltid forbundet Hawaiian Tropic oljen med sommer, og Hawaiian Tropic produktene jeg har dilla på denne sommeren er:

Silk Hydration Face SPF 30, Solbeskyttelse spesielt tilpasset ansiktet med en lett og mild formula som med fordel kanbrukes under sminken! Fukter huden effektivt i opptil 12 timer ved hjelp av silkeekstrakt og har en mild kokosduft som er tilpasset den sensitive huden i ansiktet. Oljefri og hypoallergenisk.

Protective Dry Spray Oil SPF 10, En behagelig tørrolje som trekker raskt inn i huden uten å etterlate et oljete lag. Vannresistent i opptil 80 minutter, alkoholfri. Med Hawaiian Tropics signatur, den klassiske kokosduften.

Lime Coolada body butter, Luksuriøs kremet formula som fukter huden i 12 timer og gir næring og smidighet til huden. Brukes daglig for å beholde den solbrune fargen og har en kjølende effekt som etter-sol-produkt. Kan også brukes året rundt som en ekstra fuktighets-boost.

//

3 kommentarer om “Summer vibes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s